Deputeti Ndocaj vendos me shpatulla pas muri ministrin Damian Gjiknuri

213

Deputeti Ndocaj vazhdon te bej si duhet edhe detyren e deputetit. Ndoshta eshte nder te paktet deputet qe kerkon shpjegime e llogari e kete nuk e ka bere e nuk e ben per interesa politike, por per interesat e qytetareve.
Ne Komisionin e Aktiviteteve Prodhuese e Tregtare ishte i ftuar ne seance degjimore per buxhetin ministri Damian Gjiknuri.
Pyetjet e Ndocaj per Ministrin ishin per minieren e Bulqizes dhe te Mirdites. Pse ne keto miniera vazhdojne te jene te skllaveruar qytetaret? A jane dembshperblyer familjet e qytetareve qe kane gjetur vdekjen ne keto miniera?
Po ashtu deputeti Ndocaj propozoje qe hidrovoret te kene edhe gjeneratore te fuqishem qe te mos varen vetem nga energjia elektrike.
Deputeti Ndocaj kerkoje uljen e cmimit te energjise, sepse nje familje mesatarisht konsumoj 25 mije leke ne muaj dhe rrogen mesatare e ka 150 mije leke ne muaj.
Cmimi i energjise ne Shqiperi eshte tre fish me i larte me Italine nese krahasojme te ardhurat mujore dhe cmimet.
Ne Itali konsumon 30 euro energji elektrike dhe ka rroge mesatare 1500 euro.
Kjo eshte vjedhje e mirefillte ndaj qytetareve duke pasur parasysh se shumica e hidrocentraleve ne Shqiperi jane prone e trasheguar prej vitesh.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Book your appointment