Dështova për ti garantuar azilin Kryeministrit tonë

rama-trumpndcaj-420x236

Jam ne Gjermani e me keqardhje njoftoje se deshtova t’i siguroja azilin Kryeministrit tone. Te gjithe besoj po e mendoni komentin e panevojshem dhe aspak profesional te Kryeministrit tone per kandidatin republikan, Trump.

Nuk kam dashur te komentoj per kete ceshtje duke respektuar zgjedhesit amerikane dhe demokracine e brendshme.

Megjithate, kam qene mbeshtetes i heshtur i Trump.

Kjo per faktin, se nuk jam kurre pro trashegimise se posteve e per me teper pas ishte bere president Klinton, shume i dashur per shqiptaret e tani kerkonte bashkeshortja e saj te bej presidente.

Nuk kam qene vetem admirues i Trump, por edhe e kam mbeshtetur e kam lobuar  me miqte qe kam ne SHBA duke perfshire edhe mikun tim DioGuardi qe eshte shume prane stafit te Trump.

Eshte e frikshme dhe e turpshme qe sot kemi nje Kryeminister tonin qe eshte kunder presidentit me te ri te SHBA, Trump.

Jo vetem kaq, por Kryministri yne e ka konsideruar presidentin Trump person te rrezikshem!

Fitorja e Trump rikonfimon edhe njehere demokracine perfekte te popullit amerikan.

Urime President! Shqiptaret jane me ty politika shqiptare per fat te keq akoma komuniste eshte kubder jush. Prandaj, na ndihmoni me angazhimin tuaj t’i ndryshojme edhe ne Shqiperi tabut e nje politike te vjeter!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Book your appointment