Ndocaj lideri i Samitit te Diaspores

15139512_1177918602289427_1375359236_n

Levizja politike “Partia Emigracioni Shqiptar”, me perfaqesues nga Greqia e dhe Italia takohen se bashku ne Samitin e Diaspores nen udheheqjen e kryetarit te saj deputetit Ndocaj. Levizja politike “Partia Emigracioni Shqiptar”, pritet te mbaj nje qendrim te unifikuar ne punimet e Samitit te Diaspores. Lideri i vertete i ketij Samitit eshte deputeti Ndocaj qe eshte pritur si hero dhe si shprese per te deleguarit.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Book your appointment