Diten e Clirimit ja ku beri nderime deputeti Ndocaj

15232051_1623810554579827_949258467548635757_n

Deputeti Ndocaj zgjodhi nje vend te vecante per te bere nderimet me date 29.
Ai beri nderimet tek deshmoret e demokracise te 21 janarit perballe Kryeministrise.
Pikerisht ne vendin ku politika aktuale nuk ka as moralin dhe as kurajen te bejne nderime.
Lufta II ka 70 vjet qe ka mbaruar.
Sfida me e madhe e Shqiperise sot eshte demokracia.
Te renet e 21 janarit te jane te renet per demokraci!
Europa ka nevoje per nje Shqiperi europiane.
Nuk ka demokraci pa nderuar te renet qe dhane jeten per te.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Book your appointment