Nuk ka gje me te mire, kur dy burra te mire verior jane bashke dhe nuk i lidhe vetem politika.

2

Eduart Ndocaj e Tom Doshi, tashme miq te pandare, kane histori te mire familjare, fisnike qe kane derdhur gjake per vendin.
Miqesia e Tom Doshit dhe Eduart Ndocaj eshte nje gje shume e mire per per vendin dhe njerezit e thjeshte, por eshte nje sinjal i qarte edhe per disa ne politie.
Dy burra fisnike ne sherbim te vendit!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Book your appointment